Vi tar imot grupper på 6–60 personer, der vi tilbyr en satt selskapsmeny. Menyen er skreddersydd for grupper av kjøkkensjef Mariano Cerna, og byttes ut fire ganger i året.
Chef’s Table
For grupper mellom 8–12 personer er det også mulig å reservere Chef’s Table – et bord like ved vårt åpne kjøkken. Her blir mesteparten av maten servert av kokkene, og man sitter også litt skjermet fra resten av restauranten. Ved reservasjon av dette bordet serverer vi en egen selskapsmeny som starter på 895,- per person. Vår Chef’s Table-meny forandrer seg med sesongene og er et resultat av kjøkkensjefens kreativitet. Til denne menyen tilbyr vi også vin- eller drinkpakker.
Chambre separée
Aymara har et chambre separée som har plass til inntil 60 personer på kongebord, eller rundt 40 personer fordelt på flere langbord. I chambre separée kan vi også sette flere mindre grupper som delvis kan separeres med gardiner. Vi kaller dette rommet for “La cueva”, som betyr grotte på spansk.
La Cueva
Velkommen til vår lille grotte, hvor vi har plass til opptil 50 personer. La Cueva er lokalet for dere som vil sitte litt adskilt – perfekt for høylytte firmafester, tårevåte bryllup eller andre festlige sammenkomster. Vi skreddersyr en meny etter deres behov og ønsker!
General information
- Restaurant
- 72 personer totalt
- 60 personer i samme rom
Fasiliteter
Sted
Parkveien, 64
0254 - Oslo - Oslo
Frogner